Heli ingezet bij aanhouding inbrekers

vrijdag 23 januari 2015

Ouderkerk aan de Amstel - Op donderdag 22 januari heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak. De politiehelikopter heeft geholpen bij de aanhouding van n van de verdachten.

Iets voor 19.00 uur betrapte een 58-jarige man twee inbrekers in een huis aande Overweg. Na een worsteling gingen de dieven er vandoor. Meerderepolitie-eenheden zochten in de omgeving naar de verdachten en ook eenpolitiehelikopter keek mee.

Bezweet met sieraden

Agenten zagen op de Machineweg een man op de rijbaan lopen. Ze besloten hemte controleren. De man was buiten adem en bezweet enhad geen verklaring waaromdit zo was. Uit de jaszak van de man kwamen diverse sieraden. Hij is aangehoudenop verdenking van het plegen van de inbraak.

Nat pak

De politiehelikopter zag in weilanden in de buurt van de Korte Dwarsweg eenman rennen. Agenten op de grond gingen erheen en hielden de man aan. Hij hadzich in een sloot verstopt.

Vast

De verdachten, twee mannen van 18 en 28 jaar zonder vaste woon- ofverblijfplaats, zitten nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waverveen | 112 alarmeringen Waverveen | Goedkoop Tanken in Waverveen | Supermarkten in Waverveen | Weerbericht Waverveen