Poging woningoverval Zevenhoven, politie zoekt getuigen

zaterdag 25 maart 2017

Zevenhoven - Agenten kregen zaterdag 25 maart omstreeks 05.30 uur de melding binnen dat drie mannen geprobeerd hadden een bewoner in zijn woning aan de Verlaat te overvallen.

Drie verdachten bonkte omstreeks 05.30 uur uur bij het slachtoffer op de deur. Toen hij opendeed werd hij direct door het drietal belaagd. Voor de deur ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en zijn belagers. De daders sloegen vervolgens op de vlucht in de richting van de Groene Jonkerstraat. Het slachtoffer moest zich later in het ziekenhuis laten behandelen aan een verwonding die hij tijdens de worsteling opliep.

 

Het gaat om drie mannen met een licht getint uiterlijk. Een van de daders droeg een wit trainingsjack.

De politie komt graag in contact met mensen die zaterdagochtend getuige zijn geweest of die meer informatie hebben over deze poging woningoverval aan de Verlaat. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waverveen | 112 alarmeringen Waverveen | Goedkoop Tanken in Waverveen | Supermarkten in Waverveen | Weerbericht Waverveen