Getuigenoproep poging plofkraak

woensdag 18 januari 2017

Amstelveen - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot plofkraak die heeft plaatsgevonden op het Westwijkplein in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 januari 2017.

Rond 07.30 uur belde iemand de politie om te melden dat een geldautomaat op het Westwijkplein behoorlijk beschadigd was. Agenten namen poolshoogte en vermoedden dat geprobeerd was om een geldautomaat te laten ploffen. De forensische opsporing kwam om de automaat te onderzoeken op sporen en ook het team explosieven verkenning van de politie deed ter plaatse onderzoek. Uit het eerste onderzoek blijkt dat twee personen rond 05.10 uur de plofkraak hebben gepleegd.  Ze droegen donkere kleding en zijn op een scooter of motor in oostelijke richting weggevlucht.

De politie is in verband met het onderzoek op zoek naar getuigen. Mensen die de personen bij de geldautomaat op het Westwijkplein hebben gezien, ze hebben zien wegvluchten of meer informatie hebben over de plofkrakers, wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waverveen | 112 alarmeringen Waverveen | Goedkoop Tanken in Waverveen | Supermarkten in Waverveen | Weerbericht Waverveen